Over mij

De Verbinding


De naam “De Verbinding“ is gekozen, omdat het precies weergeeft wat ik met mijn dienstverlening wil bewerkstelligen: mensen helpen om weer te kunnen verbinden.

Mijn naam is Désiree Dijkstra ( 1977) en ik ben moeder van 2 prachtige kinderen.

Ik heb in mijn loopbaan veel ervaring opgedaan bij verschillende werkgevers. Echter, bij elke baan miste ik iets… Bij de ene baan miste ik contact met mensen en bedrijven en bij een andere baan het administratieve gedeelte. Zo was er steeds iets wat maakte dat ik weer een nieuwe uitdaging nodig had. Tot ik op een piek van mijn kunnen was beland en dacht… “is dit het nou echt?”

Na lang wikken en wegen heb ik deuren achter mij gesloten, zodat nieuwe deuren zich konden openen. Ik ben bij De Omslag Maken in Wolvega terecht gekomen en ik heb daar mijn Omslag gevonden.

Het Boek: “Als een mens van legoblokjes is”, was een eerste stap naar een andere kijk op mijn dagelijkse rituelen/levensstijl. Middels het concept, dat wordt beschreven in dit boek, samen met de begeleiding van Tineke Scheltinga-de Boer en Henk Modderman, heb ik het stuk wat ik in vorige banen steeds ‘miste’ ontdekt.

Ik wil mensen helpen helen, dat is waar mijn hart ligt. Dat is mijn missie!

Het heeft geresulteerd in het starten van mijn eigen bedrijf: De Verbinding Dienstverlening & Coaching, waarin ik naast administratieve ondersteuning voor bedrijven, werk als coach.

Door met het HEAL concept te werken, kun je samen met de juiste begeleiding jezelf helen. Door te ontdekken hoe je ‘oude protocollen’ werken en hoe je reactie hier op is, kunnen zich ‘nieuwe protocollen’ ontwikkelen. Het is een mooie en krachtige methode om weer in je eigen kracht te komen staan.

Wil je meer weten over mij en hoe ik te werk ga? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik heb in Wolvega een mooie gespreksruimte tot mijn beschikking.

Als lid van de CCW (Commerciële Club Weststellingwerf) ben ik geïnterviewd voor de rubriek: Wat je altijd al hebt willen weten van…..En ik had de primeur! Wat was het een feestje om te doen.

Via deze link kun je het gehele interview lezen, veel leesplezier!